Flow monitoren


Foto-tabel  Lijst 


 1. M9.02 Flowsensor en monitor met display en uitgangen

  FLS M9.02 Flowsensor en transmitter met display

  De FLS M9.02 is een krachtige flow monitor die ontwikkeld is om het frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.02 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er is een 4-20 mA uitgang beschikbaar om de doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 2. FLS M9.07 Dubbele parameter geleidbaarheids- en flow monitor

  FLS M9.07 Dubbele parameter geleidbaarheids- en flow monitor

  De nieuwe FLS M9.07 is een dubbele monitor die geleidbaarheids- en flowmetingen combineert. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Er kunnen verschillende soorten kalibraties uitgevoerd worden om voor beide metingen aan de eisen van de gebruiker te voldoen. Een 4-20mA uitgang voor elke meting maakt het mogelijk om de waarden naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.

  € 0,00
 3. FLS M9.50 Batch controller

  FLS M9.50 Batch controller

  De nieuwe FLS M9.50 is een elektronisch instrument dat bestemd is om verschillende vloeistoffen zorgvuldig te doseren of te mengen. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de doseertoestand dankzij een meerkleurig scherm met een krachtige achtergrondverlichting ook makkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle instellingen. Er zijn een aantal geavanceerde opties beschikbaar om de precisie te vergroten en de doseertijden te verkorten. De mogelijkheid om verschillende volumes in te stellen op basis van specifieke kalibratiefactoren vergroot de flexibiliteit van het systeem en garandeert het hoogste niveau van nauwkeurigheid. Een geschikt pakket uitgangen garandeert dat het doseersysteem op afstand bestuurd en gemonitord kan worden.
  € 0,00
 4. FLS M9.03 Dubbele parameter flow monitor

  FLS M9.03 Dubbele parameter flow monitor

  De nieuwe FLS M9.03 is een krachtige dubbele flow monitor die ontwikkeld is om de frequentiesignalen van de FLS flowsensoren om te zetten in doorstroomwaarden. De M9.03 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er zijn twee 4-20 mA uitgangen beschikbaar om elke doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 5. FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  De nieuwe FLS M9.08 is een dubbele monitor die pH/ORP en flowmetingen combineert. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Er kunnen verschillende soorten kalibraties uitgevoerd worden om voor beide metingen aan de eisen van de gebruiker te voldoen. Een 4-20mA uitgang voor elke meting maakt het mogelijk om de waarden naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 6. FLS M9.20 Batterij gevoede Flowsensor met display

  FLS M9.20 Batterij gevoede Flowsensor met display

  De FLS M9.20 is een batterij gevoede flow monitor die ontwikkeld is om het frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.20 is uitgerust met een long life lithium batterij welke de sensor voed. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". De M9.20 is uitgerust met een USB poort waarmee de software eenvoudig kan worden geupdate door de gebruiker.

  € 0,00
 7. FLS M9.00 2-draads Flowsensor en transmitter met display

  FLS M9.00 2-draads Flowsensor en transmitter met display

  De nieuwe FLS M9.00 is een krachtige stroom monitor en transmitter op basis van 2-draads technologie ontworpen om de frequentie signaal van FLS flow sensoren om te zetten in een debiet. M9.00 is uitgerust met een breed 4 display die de meetwaarden duidelijk weergeeft. Bovendien verbetert de achtergrondverlichting verder de zichtbaarheid. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". De M9.00 is uitgerust met een USB poort waarmee de software eenvoudig kan worden geupdate door de gebruiker.
  € 0,00
 8. FLS M9.10 dubbele analoge monitor & transmitter

  FLS M9.10 dubbele analoge monitor & transmitter

  De FLS M9.10 is een krachtige flow monitor die ontwikkeld is om 2 x 4..20 mA of 1 x 4..20 mA en een frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.10 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er is een 4-20 mA uitgang beschikbaar om de doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.

  € 0,00

Foto-tabel  Lijst